ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ

«ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ»

(Ελάτε Κοντά)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ» συνήλθε σε Γενική Συνέλευση στις 20 Δεκεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης»), για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου Διοίκησης του Τριτοβάθμιου αυτού Οργάνου Εκπροσώπησης των Ελλήνων Ρομ.

Αποτελείται από  τους εκπρόσωπους των οχτώ (8) Ομοσπονδιών όλης της ΕΛΛΑΔΑΣ. Σκοπός της σύστασης του Τριτοβάθμιου Οργάνου εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων Ρομ είναι με ανοιχτές, καθαρές, φωτεινές, δημοκρατικές διαδικασίες να συμμετάσχουν στον σχεδιασμό για τους Ρομά, απ’ όπου και αν προέρχεται, -σε διεθνές επίπεδο, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σε επίπεδο Ελληνικής Πολιτείας, ώστε να μην μείνει άλλο στα χαρτιά, να γίνει, επιτέλους, πράξη και να σταματήσουν να υπάρχουν αναλφάβητα, άρρωστα και άνεργα παιδιά, παιδιά βουτηγμένα στην εγκληματικότητα και στον αποκλεισμό!!!

Το ζητούμενο είναι να φύγουμε από την σφαίρα του σχεδιασμού, των λόγων, των εγγράφων, των ηλεκτρονικών δεδομένων, της εικονικής πραγματικότητας και να περάσουμε στην πράξη, στα έργα, στην υλοποίηση.

Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι, οι οχτώ (8) Ομοσπονδίες της χώρας κάναμε  το πλέον αποφασιστικό βήμα στην σύγχρονη ιστορία μας! Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στην νέα γεννιά μας, στην πατρίδα μας, στην Ευρώπη μας, στον κόσμο μας όλον.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου

Αθανάσιος ΚΑΤΣΑΡΗΣ

6947588960

Advertisement

Posted

in

by

Tags: