Πεπραγμένα Καλαμάτας

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 13

Στην Αθήνα σήμερα Σάββατο 10/6/2017 και ώρα 14 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Πανεπιστημίου 56, 1ος όροφος κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του Δ.Σ Βασιλείου Πάντζου, συνήλθε το Δ.Σ σε 13η συνεδρίαση του με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Πραγματοποίηση-υλοποίηση εκδρομής στην Ακρόπολη από άπορους Ρομά μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ασπροχώματος Καλαμάτας στις 26/5/2017 και επίσκεψη των παιδιών στα γραφεία της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ όπου είχε catering και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

2. Υλοποιήθηκε η Ομαδική Βάπτιση απόρων παιδιών καταγωγής Ρομά στον Ριζόμυλο Μεσσηνίας, στην ενορία Ζωοδόχου Πηγής, υπό του Εφημερίου του Ναού πατέρα Κωνσταντίνο Κολτσίδα, την 5-6-2017 (εορτή του Αγίου Πνεύματος) και ώρα 11.00 π.μ. Εγγράφησαν στο Ληξιαρχείο της περιοχής που ανήκει κάθε παιδί. Μοιράστηκαν συμβολικά δώρα στα νεοφώτιστα παιδιά και ακολούθησε γεύμα και μουσικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Παϊτέρη.

3. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ πραγματοποίησαν αυτοψία σε τέσσερις (4) καταυλισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης.

4. Στην διευρυμένη σύσκεψη με θέμα την Κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη των Ελλήνων Ρομά στα όρια της Π.Ε Μεσσηνίας που έγινε τη Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 3.00 μ.μ. με 5.00 μ.μ. στο «Ιστορικό» Δημαρχείο Καλαμάτας, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Καλαμάτας, αντιπρόσωπος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, ο πατέρας Κωνσταντίνος Κολτσίδας και τοπικοί δημοσιογράφοι.

Προσκλήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και δη

1. Πάντζος Βασίλειος

2. Σαμπάνης Παναγιώτης

3. Μακράκης Άγγελος

4. Μιφίτ Αχμέτ

5. Φεΐμ Ηλίας

6. Κουκουμέριας Κωνσταντίνος

7. Παϊτέρης Νικόλαος

8. Λιακόπουλος Κωνσταντίνος

9. Μυλωνάς Νικόλαος

10. Μπατζαλής Αντώνιος

11. Κάτσαρης Αθανάσιος

12. Δημητρίου Γεώργιος

13. Γρηγορίου Δημήτριος

14. Μπατιάς Παναγιώτης

15. Τριανταφύλλου Δημήτριος

Παραστάθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ εκτός από τον Λιακόπουλο Κωνσταντίνο

Ο Γενικός Γραμματέας εισηγήθηκε τα θέματα επί των οποίων πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς και είχαν γίνει ομόφωνα δεκτά σε προηγούμενο ΔΣ. 

Στο σημείο αυτό κλείνει το παραπάνω πρακτικό και υπογράφεται όπως ακολουθεί

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΖΟΣ                                              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Advertisement

Posted

in

by

Tags: