Ομαδική βάπτιση παιδιών Ρομά στην Πάτρα

Ημερομηνία:  26/6/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με την ευλαβική στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και συνδιοργανωτές το κέντρο κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας και την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής στα Σαγέικα Αχαΐας, ομαδική βάπτιση παιδιών Ρομά.

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τους εκπροσώπους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σχετικά με την εν λόγω εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) κ. Βασίλης Πάντζος δήλωσε “Με την ευκαιρία αυτής της ωραίας κοινωνικής και κυρίως θρησκευτικής εκδήλωσης θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών για το αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον του για τους Έλληνες τσιγγάνους και τα παιδιά αυτών στην αχαϊκή αυτή περιοχή.

Δράττομαι της ευκαιρίας να προσκαλέσω ολόκληρη την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση που φέρνει πιο κοντά ακόμη τους ανθρώπους και δίνεται η δυνατότητα να γίνουν γνωστά ήθη, έθιμα και παραδόσεις.”    

  • Επισυνάπτεται η πρόσκληση
Advertisement

Posted

in

by

Tags: