Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά – ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ στηρίζει την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για την COVID-19 και καλεί όλες και όλους να εμβολιαστούν.  

Τα καθημερινά νέα δεδομένα αναδεικνύουν την ανάγκη εντατικοποίησης του εμβολιασμού όλων των πολιτών. Η κοινότητα μας είναι ευάλωτη και έχει θρηνήσει ήδη θύματα. Πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς και να προφυλάξουμε εμάς και τους γύρω μας. Το εμβόλιο είναι εγκεκριμένο για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του από τους αρμόδιους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς υγείας και αποτελεί το μόνο όπλο κατά του αόρατου εχθρού και τον μοναδικό δρόμο για επιστροφή στην κανονικότητα.

Πρόεδρος ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, κ. Βασίλειος Πάντζος, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργος Σταμάτης

Η ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, συζητά τα νέα δεδομένα και τις επόμενες κινήσεις που θα θωρακίσουν τις κοινότητες μας και θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν πιο εύκολα στην καθημερινότητα τους.  

Βέβαια πέρα από τον εμβολιασμό καθίσταται αναγκαίο να υπάρξει η απαραίτητη μέριμνα για τη δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης. Να εξασφαλιστεί πόσιμο νερό, ηλεκτροδότηση, έστω και με εναλλακτικές μορφές ενέργειας, και αποχέτευση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε όλες και όλοι ασφαλείς! Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

Advertisement

Posted

in

,

by

Tags: