ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ 2021 (ROMA POLITICAL SCHOOL)

Με μεγάλη επιτυχία και σε πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο πραγματοποιείται και το β’ μέρος του Σχολείου Πολιτικής για τους Ρομά 2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης που για δεύτερη χρονιά διοργανώνει ο σύλλογος γυναικών Ρομά Δενδροποτάμου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, αλλά και μέσω zoom με υπεύθυνο συντονιστή το δικηγόρο Θεσσαλονίκης και νομικό σύμβουλο του συλλόγου γυναικών κ. Γεώργιο Τσιάκαλο.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αννούλα Μάγκα.

Παρόντες ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργος Σταμάτης, ο Πρόεδρος και η Έφορος της Ένωσης Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και συνεργατών, κ. Κώστας Παϊτέρης και κ. Ελένη Δεσιώτου.

Πολλές και πολλοί νέοι Ρομά συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, κ. Βασίλης Πάντζος, και άλλα μέλη του ΔΣ της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον υπερδραστήριο σύλλογο γυναικών Δενδροποτάμου, στην Πρόεδρο κ. Αννούλα Μάγκα και στους άξιους συνεργάτες της που ανοίγουν νέους δρόμους για τη συμμετοχή των Ρομά στη δημόσια σφαίρα και στην πολιτική.

Advertisement

Posted

in

by

Tags: