ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χθες (24/11/21) το απόγευμα έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής εκδήλωση προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων στον Πατριαρχικό θρόνο, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος, κά.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή επεφύλλαξαν στην Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά -ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ οι διοργανωτές, το ΔΣ και ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Οφφικιαλίων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας «Παναγία η Παμμακάριστος» και πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος. Η κ. Μαρία Αντωνιάδου, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, η οποία συντόνισε την εκδήλωση, αναφέρθηκε ονομαστικά στην παρουσία του προέδρου της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, Βασίλειου Πάντζου, και του νομικού συμβούλου, Ηλία Γιαννόπουλου. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κατά τη διάρκεια του λόγου του, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις οργανώσεις και στα πρόσωπα που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για έναν κόσμο πιο ισότιμο. 

Περισσότερα για την εκδήλωση δείτε εδώ: https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/timitiki-ekdilosi-gia-ton-oikoymeniko-patriarchi-vartholomaio-sto-megaro-moysikis-video/https://gr.euronews.com/2021/11/24/ekdilosi-gia-ta-30-xronia-patriarxias-tou-oikoumenikoy-patriarxi-vartholomaio

Advertisement

Posted

in

by

Tags: